Share

9 kwaliteiten die u niet in een partner kunt oplossen

9 kwaliteiten die u niet in een partner kunt oplossen

Ondanks het feit dat liefde wonderen werkt, kan iets niet iets doen. We kunnen de karaktereigenschappen niet veranderen die de persoonlijkheid van onze geliefde bepalen. Hoogstwaarschijnlijk zullen pogingen eindigen met het feit dat de relaties zullen worden vernietigd. Maar zelfs als we aannemen dat we de kenmerken van zijn aard zullen uitroeien, moeten we voorbereid zijn op het feit dat we een andere persoon zullen onder ogen zien. Helemaal niet degene waar we van hielden. Experts verzamelden de karaktereigenschappen en neigingen van de partner, waarvoor het belangrijk is om een ​​compromis te vinden.

een.Communicatie met het gezin

In een beroemde grap: we trouwen niet met een partner, maar over zijn hele familie is er een groot deel van de waarheid. Gevoelens in relatie tot de dichtstbijzijnde familieleden kunnen erg diep zijn en zullen niet veranderen, ongeacht hoe we wilden dat hij minder met hen communiceert en meer tijd besteden aan onze vakbond.

“Als je niet in staat bent om zijn close -bree -familie te betreden, dan zullen alle pogingen om je partner naar je toe te trekken en minder tijd te overtuigen met geliefden, waarschijnlijk gedoemd zijn,” zei Chris Armstrong de coach van interpersoonlijke relaties. – en vice versa: het is belangrijk om een ​​partner vrijheid te geven die familiebijeenkomsten niet zo vaak bijwoont als jij. Het gevoel van familie is belangrijk, maar nog steeds niet ten koste van de betrekkingen met een geliefde. “.

2.Introversie/ extraver

De tegenstellingen worden echt aangetrokken, maar alleen tot een bepaald moment. Zodra u een liefdevolle stilte en eenzaamheid wilt om uw verlangen te ondersteunen om meerdere avonden op een rij buiten het huis door te brengen. “Je kunt het temperament van een persoon niet veranderen”, waarschuwt de psycholoog Samantha Rodman. – Als je, ondanks de psychologische polariteit, hebt besloten om samen te zijn, zul je elkaar de vrijheid moeten geven om jezelf te zijn. “.

3.Hobby

Onze belangen, op geen enkele manier gerelateerd aan professionele implementatie, helpen het interne saldo te behouden. “We doorstaan ​​een gevoel van volheid en controle over ons eigen leven, als we verliezen wat we niet doen om geld te verdienen, maar exclusief voor ons eigen plezier”, zegt Chris Armstrong. – Als je aan het begin van de relatie je lijkt dat de minnaar te veel tijd besteedt aan bergski’s, balzaaldansen of huisdieren, moet je niet geloven dat dit zal veranderen als je samen begint te leven “.

vier.Agressiebeheer

Als de persoon met wie u van plan bent relaties op te bouwen explodeert vanwege onbeduidende problemen die gemakkelijk vreedzaam kunnen worden opgelost, moet u niet hopen dat liefde dit kan veranderen. “Dit is een probleem dat je vanaf het begin serieus moet nemen”. – agressie en incontinentie zijn kwaliteiten die door de jaren heen alleen maar zullen verergeren. “.

5.Religieuze opvattingen

“Vaak wordt het probleem van de mismatch van religieuze opvattingen alleen gevonden na de geboorte van kinderen. “Zelfs als de partner nog niet eerder over zijn overtuigingen had gesproken, met de komst van kinderen, wil hij dat ze worden grootgebracht in een spirituele traditie dicht bij hem,” zei Samantha Rodman. “Als de tweede partner zich aan andere religieuze opvattingen houdt, blijkt het een atheïst of agnostisch te zijn, waarschijnlijk zal hij het idee niet ondersteunen dat het kind is gevaccineerd met overtuigingen.”.

6.De behoefte is alleen

Je streeft ernaar om elke vrije minuut samen door te brengen, terwijl een geliefde zijn ruimte nodig heeft. “De behoefte van de partner alleen kan worden gelezen als het feit dat je wordt afgewezen en pijnlijk reageert”, legt Chris Armstrong uit. – Ondertussen stelt de tijd door besteed aan de afzonderlijke, stelt u in staat om de nieuwigheid van de gevoelens, de individualiteit van iedereen te handhaven, die uiteindelijk alleen de Unie bezit.

Wanneer mensen constant samen zijn, kan een van hen het gevoel hebben dat de relatie het enige is dat ze doen. Dit veroorzaakt interne weerstand tegen een partner die meer tijd voor zichzelf nodig heeft om een ​​nieuwe ervaring weer te geven, om veranderende verlangens en behoeften te realiseren ”.

7.De behoefte aan planning

U moet elke stap zorgvuldig plannen, terwijl de partner de voorkeur geeft aan spontane beslissingen in alles. In het begin kan dit verschil de relatie ten goede komen: de ene kant helpt de andere om het heden te leven en de schoonheid van het moment te voelen, de andere geeft vertrouwen in de toekomst en het comfort van het feit dat veel goed was voorbereid.

“Het lijkt erop dat dit niet de polaire tegenstellingen zijn in de opvattingen die relaties kunnen vernietigen. Het hangt echter allemaal af van de ernst van deze discrepanties, ”waarschuwt de klinische psycholoog Jill Weber. – Als u alle energie uitgeeft om elkaar te overtuigen, hoe u het weekend doorbrengt en of het nodig is om zorgvuldig het gezinsbudget te plannen, zal dit onvermijdelijk tot conflicten leiden.

beste erectiepil

Een dergelijk verschil is gerelateerd aan de kenmerken van de psyche, en je zult nooit zijn manier veranderen in een persoon om psychologische veiligheid en comfort te verkrijgen “.

acht.Houding ten opzichte van kinderen

Als hij aan het begin van de vergaderingen eerlijk zegt dat hij geen kinderen wil, is het de moeite waard om dit te geloven. “De hoop dat zijn opvattingen zullen veranderen naarmate uw relatie zal worden ontwikkeld, zal zich waarschijnlijk niet rechtvaardigen,” gelooft Armstrong. – Natuurlijk, wanneer een persoon waarschuwt dat hij klaar is om kinderen te krijgen, alleen vertrouwen in een partner, die een bepaalde tijd bij hem heeft gewoond. Als u echter hoort dat hij tegen ouder wordt, en dit divergeert met uw verlangens, moet u nadenken over de toekomst van een dergelijke relatie ”.

9.Gevoel voor humor

“Mijn werk met paren die lange tijd met elkaar hebben gewoond, stelt ons in staat om te zeggen dat veel toekomstige problemen kunnen worden voorspeld door de enige vraag te stellen: vinden mensen dezelfde dingen grappig? – Karl Pilmar is het zeker. – Een soortgelijk gevoel voor humor is een goede indicator voor de compatibiliteit van het paar. Als je samen lacht, vallen je opvattingen over de wereld waarschijnlijk samen en behandel je serieuzere dingen op een vergelijkbare manier “.

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.